måndag 22 november 2021

#Tags"

 Jag kämpar på med mina tags från Anne Brooks Textile, en ny som kommer  varje vecka och har så gjort hela året!

En sorts bom, fast man gör små adresslappar:O)) eller vad man ska kalla dom på vårt språk. Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle orkar hänga med och göra alla årets veckor..? Men, men nu är det vecka 47 och nu kan jag inte ge upp. Visst det har varit trögt vissa gånger och vissa veckor har jag inte blivet färdig att göra någon, men sen har jag ångrat mig och tagit tag i några veckor åt gången.

Burkar börjar bli överfull som jag förvarar dom i, så jag ska hitta på någon annan rolig förvaring för dom, gärna så dom syns. Hanne förvarar sina uppsatta på en ring, en sån ring som det var i gympan och som läraren hade de olika lagbanden på:O) Men jag har inte fått tag i någon i lämplig storlek ännu...

https://www.youtube.com/c/AnneBrookeTextileArtist


Så denna veckans tag var en fågel en Birdy och min blev så här.                                                       Vecka 47 Birdy en uggla för min del.


                     Vecka 46 Wrapping något att snurra trådar runt, blev några vedbitar från källarenVecka 46 Fyrverkeri!


                                                        Vecka 45 Korsstygn, hur som helst!                                                             Vecka 44 Fransar Fringe. 3 kommentarer:

Katarina sa...

Vilken härlig variation, fina! kram Katarina

Gudrun sa...

Så fina och olika,det kan man kalla SYFRÖJD!!!:-))
Kram Gudrun

Catarina C sa...

De är verkligen trevliga, dina tags!
Kram Catarina