söndag 1 april 2012

Ögonen!

Har idag fått "krypa till korset" och ge mig...Får stanna hemma ifrån jobbet imorgon och återigen uppsöka läkarhjälpen....För det ena ögat rinner och skaver lika bra som förra gången, hoppas nu att de kan skriva ut droppar per telefon så jag slipper gå dit ner...
Förkylningen är ju som den är också då förståss...

Så idag har det inte gjorts många knop, lite plock med några muggmattor som legat här och väntat på att bli färdiga, men ännu är dom inte det!

När jag var i Malmö på symässan så inhandlade jag sk, transferpapper, trots att man ska ha en bläckstråleskrivare för att kunna skriva ur bilderna..
Detta var jag dock övertygad om att jag inte hade, men eftersom jag tidigare kikat på dessa papper, så tänkte jag, först papper sedan skrivare:O))
Nu visade det sig att det var en bläckstråleskrivare som jag redan hade:O)))

Så idag har jag testat lite, sökte efter Vintagebilder på nätet och satte ihop dessa så ett A4 ark blev fullt.
Skrev sedan ut en sida på prov och faktiskt det lyckades! förutom då att färgen nog inte var riktigt okej, för bilderna blev lite rödtonade--Men jag strök på en bild på en bit linnetyg och det fastnade i alla fall:O))
Måste bara visa er de fantastiska tulpanerna som jag köpte i fredags, papegojtulpaner...tror jag att de heter..?


1 kommentar:

Bibbi sa...

Helt rätt så heter de...tulpanerna.
Så jobbigt du har med ögonen... man behöver ju dem jämt och ständigt. se nu till att du får hjälp i morgon!! Fina bilder har du hittat... jag har inte kommit till skott med såna än jag, glömmer alltid att köpa papper när jag kommer till stan.
Kram