måndag 28 augusti 2017

Provdocka?

Hösten kommer med stormsteg och dagarna bara går och går, man hinner knappt med....en vanlig slogan som de flesta säger nu för tiden..

Jag vet att man hann mycket mer när man var yngre, snabbare, vigare och då man inte hade alla de här tekniska prylarna som Iphone, Paddan och datorn..
De fodrar sin omsorg och uppdatering varje dag, så där lägger man massor av tid, åtminstone jag:O))

Men nog om det nu!

Det var min provdocka Fabiola jag tänkte visa er, hon är inte så vacker, inte så smidig. Hon är väldigt hård och kantig och fyller inte många funktioner egentligen..
De sista åren har hon varit blomsterstöd på altanen,


 men i år tyckte jag det var lite synd om henne, så hon fick sättas ihop och flyttas in igen.Så nu fick hon agera provdocka för min klänning som jag sydde i somras.

Tyget är en styvbit som jag köpte hos min Hq handlare och modellen är en Painted ifrån Ottobre nr 2 / 17Här kan man se hur bred hon är över axlarna, vilket stämmer väldigt dåligt in på mig:O))Eftersom det är måndag idag så länkar jag till Eva Bambi som har sin Visa och Berätta öppen som vanligt.


2 kommentarer:

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Ja, tiden flyr, og mye av tiden vår forsvinner til IPhone og data. Arbeidet/jobben tar også sin tid, men penger må man ha til mat og nye tøyer. Veldig fin kjole med lekre farger, og prøvedukken din var både fin og spesiell med flere bruksområder. :-)

evaj sa...

Tack för din medverkan idag på Visa och Berätta måndag!!Bambikram