lördag 5 januari 2013

Börjat!

Ja visst! har jag börjat arbeta, i onsdags närmare bestämt. Så dessa tre dagarna har gått fort och man kände sig som en nybörjare.

Men det är som när man varit hemma och haft semester eller mammaledighet, man är snart tillbaka i arbetsuppgifterna igen...Och det är ju skönt att man inte tappat för mycket...

För tappat har jag nog gjort ändå och särkilt då lite muskelmassa, för det var väldigt vad trött och klen jag känner mig både i rygg och knän...
Och det är ju inte så bra i mitt tunga vårdande jobb...Men förhoppningsvis så ska väl några muskler vakna upp igen efter allt spring som blir på en avdelning....
Foten var så trött, så trött igår kväll, nästan tröttare än vad jag var:O))

Så idag har vi vilat, blev bara en lite promenad i det fina vädret, här nere var nästan vår idag, fåglarna kvittrade och det kände skönt i luften.

Vad det gäller syning så har det blivet ett färdigställande utav ett paradhandduksförhänge, ingen bild har jag dock eftersom det ska byta ägare:O))

Har även lite lust till att sy en ny väska, men då kommer det angenäma problemet att hitta och välja något mönster...
Det brukar jag ha väldigt svårt för, för att inte tala om att välja tyg...
Tänk om jag tar ett sånt där särkilt tyg, ni vet, som man bara får lov till att klappa, titta och känna på!!!
Detta är mitt stora dilemma!...

3 kommentarer:

evaj sa...

Som du skrev,,snart är du inne i jobbet igen..Kram kram

Bibbi sa...

Foten tröttare än du var... det låter inte så kul det! Musklerna vaknar nog snart igen när de märker att du är igång igen!
Väska nu igen... titta i skåpet så hittar du nog nåt oanvänt och snyggt :D Fast det är ju roligt att sy en ny förstås!
Kram

Lizzan sa...

Snart känns det som du aldrig varit borta och kroppen byggs upp igen. Men visst tar det tid och det måste det få göra! Var rädd om dig!
Kram Lizzan