måndag 26 februari 2018

SchackMatt!

Blir man när influensan flyttat in i ens kropp...jag har säkert prickat in alla symptomer som fanns på listan..

Värk i muskler och leder: ja till och med i hårbotten och i hårstråna..
Ont i bröstet.
Huvudvärk.
Hög feber
Torrhosta

Tror det räcker så!
Inget som man unnar sin värsta ovän, jag vet inte när jag sist var så här dålig....men, men det går väl förhoppningsvis över inom en vecka?!

Innan jag blev sängliggandes, (vilket inte är bra) så började jag på en duk till köksbordet. Hade sedan innan en löpare som jag gjort med en liten broderad blomma på..och ville nu har något komplement.

Men det visade sig var helt hopplöst att hitta denna lilla blomma igen, eftersom jag broderat den så visste jag att jag måste ha den..och jag är nästan säker på att den är ifrån Sew Shell Design. Men hur många hårddiskar och backuper jag letade igenom så hittade jag den inte!

Så jag fick till slut tänka om och tog en annan blomma, också från Sew Shell, och sydde på mittdelen på duken, några remsor runt om kring och en ny duk var klar. Den längsta tiden tog att leta efter blomman:O))Idag är det också måndag så Eva har sin sista Visa o Berätta öppen för denna månaden..4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow Immi this is beautiful,well done my friend,i love it,and i hope you are feeling better soon xx

Gretchen Weaver sa...

This is very pretty, the flowers add so much bling. Sorry you have the flu, hope you are up and going soon.

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så søt duk, og en vakker blomst du har brodert på. JA, i blant hender det at vi ikke finner ting igjen. Pinterest er en fin plass å lagre ideer, :-)

evaj sa...

Tack för din inspiration på Visa och Berätta måndag!!Bambi