torsdag 29 augusti 2019

Malmö!

Igår var jag och KM på en ny utflykt..Denna gången blev det till Malmö med allmänna kommunikationer, dvs SJ tåg!?

Alltid blir man lika förundrar över att Statens Järnvägar fortfarande inte har läget under kontroll. Nu kanske man inte ska vara alltför hård i detta fallet, då det säkert berodde på regn och åska på spåren, som blev till signalfel och inställda tåg!

Resan ner gick som på räls, trots att när vi åkte på morgonen hade ett himla busväder med skyfall och åska hos oss. Men detta avtog innan vi närmade oss den skånska gränsen och sen var det bara en tropisk värme som kunde knäcka vilken som helst...

Så man kände inte riktigt för att springa på stan eller vara i affärer, trots att där funkade ACN...men jag tog i varje fall en extra buss ut till Mobila och Ohlssons tyger vilket var ett av målen.

Där fanns mycket fint och som den tygsamlare man är så fick ju lite följa med hem i påsen...


Ett fint quilttyg från Michael Miller Secret Garden, som jag tänkte kunde passa till den lilla Candy bunten jag  köpte innan i veckan

 Ett härligt höstgult trikåtyg som får ligga till sig i skåpet

och så ett roligt häst eller fantasidjurs bomullstyg som jag gillade direkt och så ett lövoch blommnönstrat tyg som kanske kan passa till en väska tillsammans med det ljungfärgade bredvid..

På bussen tillbaka in till Triangeln för lite mat och lite affärsschopping igen, men där gick gränsen..slut efter all mat och tyg, så vi tog oss till Kms bror som egentligen var målet!:O))

När vi sen skulle åka hem så var flera tåg inställda och försenade,  på grund av fortsatt åska och skyfall i Blekinge, men när vi kom till stationen så huxflux, så gick vårt tåg igen, snacka om tur, hopp ombord och vi anlände till Bromölla i tid.




Inga kommentarer: