fredag 5 augusti 2011

På G!

Så ja, nu kanske man är på banan igen:O))

Idag fick jag ett infall och började bläddra i olika quiltböcker och minsann hittade jag inte lite inspiration där....va jag blev glad!
Jag började plocka bland mina tyger samtidigt som kära dottern satt och kikade på vad jag skulle välja och då kommenterade hon mina tygförvaringar!
Hon tyckte att det måste vara väldigt besvärligt att ha dem så...?
Ja, jag vet inte? kan visst hålla med henne, när jag ska kika bland mina tyger så får jag plocka fram alla underbed lådorna som jag förvarar dem i...de har jag sen staplade på varandra i färgordning och de nyaste finaste klapptygerna har jag för sig i en särkild låda!..tillsammans med Jellyrolls, charmpack och olika tygserier...
Jag vet rätt så bra i vilken låda jag har tygerna eftersom jag sätter tillbaka dem i rätt ordning...och samtidigt är de ju skyddade ifrån damm och smuts....

Jag har sen en stor garderob med trådbackar, men i de har jag olika sorters bomullstyg, gardintyg, linnetyg osv, sånt som jag inte använder till kviltningen....och så har jag ett stort linneskåp (svärmors gamla) även det fullt med dylika tyger,  kanske man inte behöver mera tyger?:O)))

Hur har ni andra löst era förvaringsproblem? eller ni har inga? kanske ni syr upp era tyger efter hand och är inte en sån hamster som jag är!:O))

Jag behöver ju verkligen känna klappa och framför allt sortera mina tyger för att lusten ska anfalla mig!


Några av mina gamla lådor med tyger!

Men i vilket fall som helst, detta var början idag, fortsättning imorgon!


En massa remsor ihopsydda till något nyttigt!

2 kommentarer:

annemarlen sa...

Spännande :-))

Ha en bra dag!

Maja sa...

Hej Immi!
Trodde att jag svarat på detta inlägg, men vet ibland inte vad som kommer in och inte.
Jag har plastlådor på en hylla. Tygerna skyddas från damm och hundhår. Sedan har jag en stor korg där nya stora bitar rullas och läggs i. Sedan ett skåp där tygerna ligger i olika kartonger och dessutom några skåp med linne, jeanstyger och genomvävda tyger. Det är tyg överallt och ungarna frågar ibland om dom kan få äta på lite tyg. Vi har mat också, men det är deras sätt att tala om för mor att det finns annat här i världen än tyg- OCH det gör det ju. Jag har blivit alldeles garngalen igen och nu så står det även kassar med nystan på golvet inne i paradiset!!! Ja så har jag det;-))
kram