söndag 28 augusti 2011

TUR!

Vilken tur att man ibland är utrustad med ett starkt hjärta?
Fast nog slår det fortfarande lite extra......?

VARFÖR??

Jo, igår fick jag min nya kamera som jag har köpt, en Nikon Coolpix, en lila, tunn, liten, sak....Ville ha en liten, som man alltid kan ta med sig i fickan och slippa släpa på den lite större som jag hade innan...

Jag tog en promenad med mina nya skinkförbättrande skor och samtidigt så tänkte jag prova min kamera....och det gick bra, fast skinkan är nog som innan:O)
och bilderna skulle då över till min dator.

  När jag höll på med detta så började min externa hårddisk att "pipa" och sa ifrån att den inte kunde spara, vad det nu var??? Jag är ju lite? oteknisk liksom....

Kollade i hårddisken och ALLA mina mappar var tomma, alla mina mönster, alla mina broderifiler, alla mina dokument och alla mina bilder????

HERRE MIN GE!!!!.....

Här var det en som blev stirrig!!!
 Det är många tankar som hinner komma i ens skalle, innan man tänker klart, jag började skrika på Km, som dock alltid är kolugn och säger, starta om datorn och se om det inte finns där...?
Vad tror ni???
Det kom tillbaka, vilken himla tur man har,,,,,,nu har jag nog det mesta på en annan extern hårddisk, men innan jag kom på det och sånt skapar ju annars alltid merarbete!


Bilder från min trädgård....


Denna spännande grind hittade jag på min promenad och går man fram och kika in så kan man se de mest konstiga figurer...:O)))

En samling med tovad "monster"

Nu är även min flätkvilt färdig kviltad och fotad...

Ett försöka till att visa kviltningen, det blev inte E4, utan jag fick ta E5an istället, annars gick nålen i övermataren...

Tusen tack Anette för att du bistod med tygbiten som saknades...

6 kommentarer:

Maja sa...

Immi, denna kvilten är SÅ SUPERSNYGG!!!
Grattis till ett SÅ lyckat resultat!!!
Kram

Gunilla sa...

Härlig kvilt och grattis till att den är klar! kram

Catarina C sa...

Grattis till din färdiga flätquilt, mycket trevlig! Kram

Gun Syr och Stickar sa...

Härlig quilt. E5 går lika bra som med E4, hihi. Kram Gun

Annika sa...

Den blev väldigt vacker! Kram

Bibbi sa...

Quilten blev jättefin... E4 eller E5 det må väl vara egelt bara man kommer fram!! Det är bra att inte gripas av panik om datorn får ett spel!
Simma lugnt.
Kram Bibbi