onsdag 26 oktober 2011

Paket!

Igår var brevbäraren extra snäll mot mig...Han hade nämligen lyckats få ner detta stora brev? i min brevlåda....      

En beställning jag gjort ifrån Bibbis Textil.....            http://www.bibbistextil.se/webbshop-2549241


Jag beställde lite allt möjligt bland annat tråd som är jättebra att sy med....ja vad gör man annars med tråden:O)) Ett mönster danskt med olika modeller i...ibland blir jag nämligen väldigt sugen på att sy kläder. Men jag hatar att rita av alla dessa mönster som man måste göra. Tänkte därför att dessa kanske kunde vara bra standardmönster just nu!


Annars så syr jag och syr på mina scrapblock, tygbitarna och remsorna blir då inte mindre, men det är tur att trådrullarna och spolarna blir tomma och tomma.... Får se hur många jag kan tömma innan jag är färdig med toppen...
Halva ringen med spolar är tömd!

Idag känns det annars som om jag blivet körd igenom en mangel, har nämligen utnyttjat mina friskvårdpengar som vi får genom arbetet. Denna gången valde jag att gå på massage. Tänkte först att gå till en som hade fotmassage, men ångrade mig i sista stund och valde en vanlig massage.
Hon som gjorde det, Marita, använde varma stenar, sugkoppar och en piggig boll för att knåda mina axlar rygg och skuldror. Hon provade även att dra stenar under mina fötter men det gjorde för ONT!
Vad som var lite konstigt var att hon genom att massera mina skuldror kunde säga att jag hade värk i mina fingrar och händer, utan att jag ens nämnt om mina fingrar!
Tänk vad allt hör samman!
Nu är jag fullständig rödflammig och rivig på ryggen och imorgon har jag säkert blåmärken efter koppningen och så har jag nog världens träningsvärk:
Men det var det värt, nu har jag fyra gånger kvar att utnyttja på mitt kort!

2 kommentarer:

Maja sa...

Åh, vad gott det lät!
Tror jag ska be om lite massage här hemma;-)
Mönstren sydde jag efter förr och jag gillade dom massor! Trodde inte att de fanns att få nu för tiden.
Just det, det kommer en uggla till dig någon dag!
Lycka till!
Kram

Lappmia sa...

Jag sydde också mycket förr efter Multisnit, mest barnkläder, jättebra mönster, jag visste inte heller att de fortfarande finns.