måndag 12 mars 2012

Känslor?

Jag reser mig igen!???

Jag gör det nog snart i alla fall, för nu har jag varit till sjukvården och fått droppar för mina onda ögon....En inflammation som följde med min förkylning....Så förhoppningsvis ska jag vara på G snart!

Vilken underbar dag det var ute, varje år blir man lika förundrad utav att det faktiskt kan komma lite värme...
Solen värmer så skönt, tvätten fladdar för vinden för första gången i år! Jag har suttit ute och druckit kaffe på trappen och såg årets första citronfjäril flyga förbi!
Det är så man vill skrika ut sitt vårskrik enligt Ronja Rövardotter:O))
Var även och kikade efter vitsipporna men där fick jag tji...Lite i sänder säg...

I helgen har allt gått på halvfart, lördagen tillbringades hos sonen i Jönköping, en trött och hängig "mossa" som inte orkade så mycket som hon hade velat...
Igår var jag inte utanför dörren, satt vid datorn och hängde, surfade runt på en massa bloggar och försökte hitta inspiration till lite sya!
Försökte även hitta orken till att sy men den fanns inte förren framåt kvällen när jag sydde lite på en mysjacka till mig själv!
Tänkte försöka göra av mig lite klädtyger och sy till mig. Barnbarnen kan man inte "pracka" på hemmasydda kläder längre så det blir en annan som får ta på sig det istället:O))

1 kommentar:

Maja sa...

Jag önskar att jag kunde uppbåda lite sylust för just klädsömnad!
Fast jag tog nog ut mig i fjor som sydde två tunikor i afrikanskt bomullstyg. Iaf den ena skickade jag tillbaka till Afrika.
Jag har bara sett bruna fjärilat än i år och det är ju inte ett gott tecken; man ska se de gula först så blir det en fin sommar!
Hoppas att du reser dig igen!!!!

kram