lördag 29 december 2012

Tilda!

Då var man tillbaka efter en lite utfärd, alltid roligt att komma hemifrån lite grann.....

Har sprungit i affärer för att jag trodde att det skulle gå att hitta något snyggare i klädväg, till nyår, än vad som redan fanns i min garderob!?

Men tji fick jag!

Tänk att det ska vara så svårt att hitta något som faller en i smaken, bara jag kommer in i en klädaffär,så blir jag så trött!
 Tittar mig omkring, vrider och vänder på något som hänger på en galge, men, nej...
In i nästa affär, men detsamma där..

Det är nog bara att inse att man får göra en djupdykning i garderoben och hoppas att det man hittar inte har krympt under året som gått:O))
så det går att använda på årets sista dag!

Hittade i varje fall ett par vintersboots, fick ta en storlek större än vanligt och använda en tjockare sock i den ena skon, den andra var helt lagom:O))
Men inte vet jag om det är stövlarna som gjort att jag fått så illa ont i min rygg....Ont i ryggen har jag inte haft på jättelänge, det hade jag väldigt ofta ett tag när jag jobbade i hemtjänsten...Det berodde på allt hoppade in och ut i kalla, varma, bilar...blev en felbelastning när man steg ut så många gånger per dag...
Så kanske jag fått en felbelastning nu också med nya skodon:O))
Hoppas det, för nu börjar det ju närma sig med arbete...

Idag provade jag att cykla för första gången på nio?? veckor......Tänk va! jag kunde, jag hade inte glömt hur man gjorde. Vilken tur att det finns inprogrammerat, så man slipper lära om igen...
Jag har alltid cyklat i ur och skur så det är något som jag saknat, nu när jag varit konvalescent...

Ja, som sagt några nya kläder blev det ju inte, men vilken tur att det fanns tyg att köpa istället:O))
Panduro hade rea på lite olika quilttyger och Tilda tyger...
Tilda tyger har jag lite förkärlek till, så det fick jag köpa några nya färger utav...Har en del sedan tidigare men inte just dessa...

Blev även några meter svart vita allmogeband..


                                     Här är en bild på lite scrapsbitar utav Tildatyger, min låda med de andra tygerna    visar jag en annan dag:O))                                       

1 kommentar:

Bibbi sa...

Så bra att du hittade att par "skodon" till fötterna... du ska se att allt blir bättre när du kan öva dig att gå lite mer ute. Ont i ryggen är inget man önskar på nån annan när man vet hur eländigt det är!! Hoppas att det går över fort!
Jag mår lite bättre och hostan är inte riktigt lika skrällande... så det går nog över det här med även om allt varit en prövning!
GOTT NYTT ÅR önskar jag er!!
Kram