lördag 1 december 2012

1a Advent!

Ett litet tunt lager med snö har kommit ner ifrån skyn i kväll, och det ser faktiskt lite ljusare ut ute...Kan kanske vara lite trevligt tills imorgon när det är julskyltning!
Annars för min del så är jag inget "fan" utav snö, det medför bara en massa jobb och en massa otrevliga olyckor, för att folk inte lärt sig att köra efter väglaget...För varje år blir det lika mycket panik när den första snön kommer:O))
Nej på vintern skulle man gå i ide::: och det är ju lite det som jag gjort just nu...

Jag har köpt mig några nya leksaker, två nya bågar till min symaskin, har dock inte testsytt ännu men det kommer det också!


Bild på den lilla rackaren:O))

Fast igår plockade jag bort min gipsskena, idgade fotbad med diverse filningar och smörjningar, och på kvällen kunde jag ta en riktigt skön dusch efter fem veckor....utan att vara rädd för att det skulle läcka in i plastpåsen....

Dock var foten ingen skönhet att titta på denna gången heller..........
Men om man tittar på denna bilden så ser man en klar bättring i alla fall, även om det kan vara svårt att tro det i detta läget....?Fixade runt lite med texten och bilderna, så inte fotbilden skulle komma upp direkt för er följare:O))

4 kommentarer:

Bibbi sa...

Se så bra det blev... så du kan med tillförsikt ta dig an den andra foten så småningom! Det är väl tänkt så? Fast nu vet vi ju vad som väntar, både du och jag :D Roliga leksaker har du skaffat dig!
Kram

Gudrun sa...

Härlig leksak du skaffat:-))
Skönt att du fått av gipset,det gillade säkert både du och foten.
Kram Gudrun

Catarina C sa...

Din fot har blivit jättefin och hoppas dina nya leksaker blir bra! Kram

Gunilla sa...

Skönt att se att det går framåt! med foten! Träna på men ta´t lugnt om Du går ut.
kram