torsdag 19 april 2018

Klädtema!

Jag fortsätter med mitt framställande av tröjor....

Denna gången blev det en Handy Pocket från Ottobre nr 5/2017 med tyg ifrån Älvelyckan som jag köpte på mässan i Malmö.


Avskuren nertill med fickor, rymlig och skön modell..
Min gamla stängseldam får vara provdocka.

Sedan blev det en Weekday tröja från samma tidning, faktiskt så var jag lat och använde samma ärmar och bakstycke till Handy Pocketen som till denna tröjan och det funkar utmärkt.
Slapp man rita av nya mönsterdelar.
Sybehörstycket köpte jag också på Malmömässan ifrån Avrebeka, har sett det förrut och gillade det skarp.. Vet att vissa inte gillar färg och mönster men det gör jag ibland:O))


På ärmen fällde jag in en remsa av tyget och satte kant nertill av sybehör!

På halsringnings mudden bak satte jag en knapp som dekoration.
Trots att jag tappade min mobiltelefon med fodral och alla kort däri när jag cyklade till jobbet, så slutade veckan bra.
En ärlig kvinna hade hittat telefonen och allt fanns kvar i den när jag fick den tillbaka..Då kan man inte annat än att vara glad och lycklig..Så lycklig att man få ta sig en liten, liten tårta, som jag fick av en snäll arbetskamrat för en byxuppläggning:O)
Så liten och söt, fast det är lite svårt att se på kortet hur storleken är!

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Så fina tröjor du syr och tyger och detaljer så läckra.
Den där lilla tårtan ser ju väldigt god ut!!Vilken tur att du fick tillbaka det du tappade.Jag drömmer ganska ofta om att jag tappar bort kort och inte hinner spärra.Usch!

Ha det gott.

Kram Gudrun

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så fine trøyer du har sydd! Du var heldig som fikk igjen både mobilen og alle dine kort. Godt at det finnes ærlige mennesker. Den vesle kaken var vakker, og jeg tenker den smakte kjempegodt. :-)