söndag 14 april 2013

Slut?

Tänk va fort en vecka går!
Nu är redan min ledighet slut för denna gången, lite trist men sant!
Det är bara till att dra sig till jobbet imorgon igen, och det brukar bli bra när man bara är på plats:O)

Veckan har som sagt gått fort, början på veckan tillbringades här hemma. Det blev det vanliga gjort, med städ, tvätt och till och med lite bak.
Hann även sy lite grann som jag skrev om i mitt förra inlägg. Men på torsdagen så tog jag mig en sväng själv till Växjö och till vårt lilla "krypin"

Jag fick leta på nätet och till slut hittade jag en bussförbindelse som kunde passa. Så klockan åtta steg jag på en buss här nere i samhället och klockan halv elva var jag i Växjö. En lite tripp på två och en halv timme med två bussbyten, mot att det tar i normal fall en timme med egen bil.

Men vad gör man inte om man enbart har en bil tillgänglig, då funkade det utmärkt med buss!
Jag fick åka en sväng och se mig omkring, i små byar och i små samhällen som jag inte ens visste fanns.
Men nu vet jag att det gick att ta sig dit med kommunala färdmedel, och jag hade gott om tid så det gjorde rakt ingenting att kuska runt lite:O))

I Växjö var jag som vanligt på en shoppingtur och kan ni tro, även denna gången hade Panduro halva priset på kvilttyger och även på en del utgående Tildatyger.
Jag kunde dock hejda mig och köpte bara fyra bitar Tildatyger.
De skulle jag använde till ett framtid projekt, en kurs som jag ska gå på hos Lappleken.

Till starten utav kursen skulle vi sy ihop en massa remsor till ett större stycke och det gjorde jag när jag var på ensam Sysemester!:O)


Fortsättning följer i detta projekt!

Sen sydde jag några kassaremsor, det är bra att göra när man inte har något annat just för sig!Dagarna gick i nöjets tecken, lite fikataijm med en sykompis, en inspektion på biblioteket i Växjö, en utforskning i Hq affären, lite tyg slank så klart även ner här:O)) och en tripp till Jönköping för att hälsa på sonen med familj...
Avslutades sedan med en auktion på hemvägen...3 kommentarer:

Lizzan sa...

Vilka härliga fina inspirerande arbeten du har på gång!
Kram Lizzan

Dollandesign sa...

Att sy på kassaremsor ser jag lite här och var på olika bloggar. Kanske skulle jag själv göra ett försök.

Dollandesign

Bibbi sa...

Vilken minisemester du haft!! Du vet hur du ska ladda batterierna du! Hoppas nu att du orkar jobba efter att ha roat dig så!! Mycket skoj swer det ut att kunna bli av det du håller på med!
Kram