torsdag 16 februari 2012

Fasa!

Ja, som jag skrev tidigare så råkade jag ju radera hela min lista med bloggar som jag följer! Blev helt stum utav fasa då jag insåg att allt var borta! Men när hjärtat gått ner lite i varv och jag började att kolla runt lite bland inställningar så lyckades jag till slut lista ut hur man gjorde för att, börja om från början, börja om på nytt!

Annars tänkte jag visa lite smått och gått som jag fixat med dessa båda dagarna igår och idag! Igår fick jag en ofrivillig ledig dag eftersom mötet som jag skulle gått på, blev inställt på grund av sjukdom! På så sätt fick jag en extra ledig dag fast det kostade mig några timmer, men sk.. i det...
Jag fick sy istället:O))

På förmiddagen fick jag för mig att köpa lite nya vårblommor:O))))
Eller kanske inte vår då, men i affären sa dom faktiskt att det var en vårblomma!!

En Ranunkel!?
 Sedan "gruffades" det lite här för att det inte fanns något gott när det varit Alla Hjärtans Dag igår,  så jag fick ju baka en liten kaka då!


Efter det  startade jag mina symaskiner och började med att göra en ny liten matkasse till att ha matlådan i till jobbet!

En kasse i vaxduktyg ifrån SoS...

Garnet som ligger vid sidan om fick följa med hem ifrån Netto då de hade så fint garn! Nu skulle ju jag inte sticka var ju sagt! men detta får kanske också bli en liten halsvärmare! Det förra konceptet passar mig bra som det lutar nog åt samma mönster denna gången:O))

Idag har jag nästan varit i syrummet hela dagen förutom då en promenad när solen sken lite grann,  fast just nu regnsnöar det!

Jag har fått en massa tidningar utav en kär syvän som jag sitter och tittar i med jämna mellanrum och i en utav tidningarna hittade jag denna söta ugglan....
Då jag har vissa i bekantskapkretsen som är uggletokiga så fick jag  göra denna shoppingkasse idag... Lite svårt att få till en bra bild men så här blev min!
Nu väntar jag bara på att någon ska höra av sig som säkert behöver den!:O))))

4 kommentarer:

Jenny "Uggeltokig" sa...

Ja jo, jag är din uggletokiga dotter o klart jag behöver en väska me en uggla på.... :) puss puss <3

Bibbi sa...

Vad du har jobbat på och hunnit en hel del! Jo... blomman är en Ranunkel och är en vårblomma... helt rätt! Ugglekassen blev ju fin den. Det är roligt när nån blir glad över det vi gör!!
Kram

Wivi sa...

Ugglekassen blev häftig och jag ser att den redan blivit "paxad" för.
Kram

Vibeke Pingel sa...

Hejsan Immi

Nu ser jag at väskan / kassen er " borta" men ugglar er så fina, så man kanske kan få en kopia af mönsteret :-)))

Knus
Vibeke i DK