onsdag 27 juni 2012

Inspiration?

Tredje dagen på min ledighet, och fortfarande inget sol och värme väder:: Fast jag överlever nog ändå för det är sååå himla skönt att bara vara ledig...

Igår var jag först på massage, vilket jag inte är så ofta, men vi har friskvårdpengar på jobbet så därför har jag valt att gå till en massös...Visst! det är väldigt skönt och hon hittade många ömma punkter, särkilt mellan skulderbladen, så syningen sätter sina spår. För inte sitter man så sittriktigt alla gånger. Hon startade nog något i min kropp, för i natt har jag haft så fruktansvärt ont i magen..Men jag hoppas att det snart går över!

Jag fick lite inspiration härom dagen på Facebook, vet att många inte tycker om detta ställe, men jag är med på ett flertal olika forum där, både inom maskinbroderi, syning och kviltning. Där läggs det upp en massa bilder på olika alster som gjorts.
En del syr kläder i parti och minut, fattar inte hur en del hinner, och ibland blir jag så sugen på att ta upp klädsömnaden igen. Men sen börjar jag på något klädprojekt och inser sen att det blir något som jag aldrig kommer att använda!
Så nej, jag ska nog inte sy kläder längre!

Men däremot så finns det fina dukar ibland och det fanns det härom dagen som sagt, en löpare sydd i från boken, Scrap-Basket Surprise...med ett mönster Bali Sea Star...Den boken fanns ju i min bokhylla:O))
Och då blev jag sugen på att sy några sånna block...

Startade upp för att jag behövde en ny duk till altanen, nu vet jag dock inte om det blir så många block, för de var rätt så krångliga att få ihop, åtminstone för en novis som jag!
3 block är färdiga, fast min tanke var ju här då, blir det inte väldigt mycket spill och vad ska man göra eller kan man göra något med dessa små trekanter som man skär bort?                                            Är detta "skrufs" Maja?:O)))


                                         Ett halvfärdigt block ännu inte ihopsytt..


1 kommentar:

Bibbi sa...

Spara dina scraps vettja... Maja får ju till de mest förunderliga ting av sina... så vi kan väl prova vi med?? Det ser allt pilligt ut det du håller på med... men blir säkert väldigt snyggt när det blir färdigt!! Vi har har haft badväder (för hundarna) idag!
Kram