lördag 2 juni 2012

Lördag!

En kall och regnig dag till...Har precis varit ute en sväng till en lokal loppis i en trädgård här i samhället. Solen sken och där var mycket folk som strosade runt och kikade på alla saker som var till salu..
Det var mycket fint, mycket Shabby Chic, men jag handlade ingenting... Har nog grejor så jag klarar mig och Km han håller på att rensa förtvivlat i källare och förråd, så även vi hade behövt haft egen loppis i trädgården.

Hann knappt titta färdigt förrens himlen öppnade sig och regn och hagel vräkte ner... Fy, vad kallt det blev helt plötsligt, synd för de som sålde att de inte hade vädret makter med sig!

Idag ska jag fixa till en vit klänning som blivet missfärgad i halsringningen, blir nog till att försöka dölja det med någon form utav spets eller vitt band...
Får hoppas det blir till belåtenhet till henne som jag lovat att göra det åt!

Igår var jag hos min kära sykompis och tittade runt i hennes nyrenoverade syrum, oj, oj, oj, säger jag bara, vad fint det hade blivet...Man blir så sugen på att själv ta tag i och försöka få till sitt eget krypin, men det för ju mycket arbete med sig och  för att inte tala om hur mycket tidningar och pärmar som man måste gå  igenom, sen är mitt rum väldigt svårt att möblera, så det var alla mina bortförklaringar till att slippa:O)

                                            Här syns virrvarret med alla pärmar!!!!3 kommentarer:

evaj sa...

Ja tänk den som har ett syrum....Nej, jag är inte avundsjuk,,men bara lite!!!Kramis

Lizzan sa...

Ja fy bubblan vilket väder det varit senaste dagarna, försöker rabbla för mig själv att det är bra för naturen ;)
Är faktiskt i funderartagen att ta och rusta upp mitt syrum, behövs lite ny färg på väggarna ....men som du skriver så blir det ju så mycket runt i kring jobb....
Kram Lizzan

Bibbi sa...

Vädret är ett ämne i en egen klass det!! Undrar om det nånsin slutar! Jag hör just på radion att det snöar, haglar och regnar alldeles rysligt bara lite längre norrut... jag hoppas att det inte kommer hit!!

Ditt syrum ser väl inte så farligt stökigt ut?? Du har plats för maskinerna och det är allt bra det!! Städa kan vi göra nån annan gång! :D
Kram på dig!