söndag 25 september 2011

Leta!

Idag har vi haft en helt underbar höstdag! Varmt och regnfritt:O)))

Så efter förmiddagens bestyr som bla bestod i att designa om min label till en av kviltarna och brodera ut den som konstigt nog blev bra!

Då fick trädgården lite ompyssling, jag grävde om och drog upp en del gamla växter, klippte ner två risiga lavendelbuskar och rensade bort en del ogräs i en rabatt...Brukar inte klippa i vissna växter förrens till våren, men nu gjorde jag det idag, klarar dom vintern så är det så, annars så finns det flera växter att köpa till våren:O))

Efter det var jag inne i syrummet för jag har fått för mig att sy en förvaring, en burk? med fyrkantig botten...eftersom jag tidigare har sytt en påse till att förvara kaffemuggen i, som just hade en fyrkantig botten, så tänkte jag tjuvkika på den...

Men tro det eller ej, den var helt borta! Mucklorna hade varit i farten!! Men jag tänkte jag är mer envis än dom, så det blev till att leta!!!

Leta i Fegen, sa Km..........Ett litet inbördes skämt, för en gång när jag var där på syträff så glömde jag min ståltermos där.... men den hittade tillbaka till mig efter en lång tid med hjälp utav både kända vänner och okända vänner:O))

Så jag letade överallt här i huset ända tills nu för en stund sen, ?

Vet ni vad den var?

Hängde rätt fram i syrummet på min hängare, som jag har som hänger över dörren!!!

Ja, man är ju som man är, när man inte blev som man skulle:O)))

4 kommentarer:

Wivi sa...

Jo jo, det första man blir blind på är ögonen. Konstigt att det man letar efter ofta ligger mitt för näsan.
Kram

evaj sa...

Känner igen mig!Kram

Maja sa...

Ibland är saker för uppenbara för att synas!
Jobbigt, men man kan trösta sig med att man inte är ensam om att inte se...
...KM har sprungit runt en bra stund och letat efter sin mobil. Den låg där den blivit lagd!!!
Kram

Maja sa...

Immi som svar på din fråga. Ja,den stickade jag från i går eftermiddag tills någon gång i natt. 4,5 i stickornas grovlek så det går lite snabbare då. Jag hittade på mönstret medan jag stickade-
jag är så dålig på att läsa andras mönster.
Kram