fredag 16 september 2011

Vatten.

Idag har vi haft en helt fantastisk dag, solsken och varmt höstväder! Men, men natten som gått ska man tala tyst om, det regnade så man kunde tro att det var syndafloden som var på väg igen. Ett tag kändes det som om man skulle börja bygga sig en ark:O))

På bilparkeringen intill vårt hus så startade ett billarm utav regndropparna som kom ovanifrån, bilen tutade och lamporna blinkade...Jag var uppe och tittade på ovädret och oväsendet, men sen tröttnade jag och gick och la mig, för att sen vakna efter några timmar med migrän.
Men det var ju väntat eftersom jag hade en del inplanerat idag och då brukar huvudvärken komma som på beställning..förr sa man, som en brev på posten, men sånna får man ju aldrig nu:O))
Efter en tablett och lite vila så orkade jag med dagen...

I eftermiddag när de flesta måsten var avklarade så gick jag en runda med min kamera och tog lite kort.
Vår lilla by har mycket vatten kring sig, många åar och vattendrag som går kors och tvärs, jag tycker det är lite rogivande så det blev några kort på lite vatten som rann istället, för det vattnet som kom uppifrån..


På detta kortet är det byggt en bastu över ån med en botten inuti huset där man kan se ner i vattnet. Själva bastun kan man hyra om man nu är road utav bastubad, vilket jag dock inte är, så därför har jag aldrig varit däri...Huset och allt byggt runt omkring byggdes utav Martin Timell som var här vid ett tillfälle då hyreshus fastighetsägarna:O)) hade någon tillställning. Men som vanligt när det händer något i denna byn så jobbar man ju så jag var inte så engagerad..
Vatten vatten vatten.......
och så en liten bild ifrån min höstplantering vid ytterdörren.
På syfronten idag, så har jag sytt ihop toppen till bäbykvilten, så imorgon innan det är dax att jobba helgen igen, så tänkte jag "macka" ihop den...

1 kommentar:

Maja sa...

Vatten är så vackert och kan ju vara så hemskt!
Än så länge är det sommar vid min ytterdörr, men tankarna har varit framme om att fixa till det lite. Hinner inte än!!!
Din bild inspirerade!
Ha en trevlig helg!
Kram