onsdag 30 november 2011

Kamera!

Idag har jag varit fri från arbetet och har bara varit hemma och plockat. Fick putsa av fönstren efter stormen Berit, men som tur va, hade jag ju inte putsat dom innan advent, så det var väl någon mening med det:O))
Lite tvätt, städ och vanliga hushållsgöromål fick man ju också syssla med...


Sedan startade jag symaskinen och fick sy mig en till liten "uggla"!! Dom här ugglorna är maniska, jag blir så sugen på att se hur de blir i andra tygfärger och tänkte att det kunde bli trevliga julklappar! Eftersom jag nu har en lila kamera så fick jag sy en väska till den i lila tyger!


Sedan växte jag så klart fast vid datorn igen och då hittade jag en fri liten sak att ladda ner ifrån denna sidan!

Bloggen är på tyska och det var instruktionen också, men med bilderna hjälp och lite gissningar så blev det ett julhus!

Det var svårt att få till någon bra bild ikvälls mörkret, men jag ska sy någon till tänkte jag, på annat vis, så kanske det kommer en bättre bild sen!

Jag vet inte direkt vad den ska användas till, om den bara ska hänga och vara fin! Men då platsar inte detta hus till det, så jag fyllde min med vadd och lavendel och ska lägga den där den kan lukta gott:O))

2 kommentarer:

Lizzan sa...

WOW så läcker!! Hade missat ditt förra inlägg med de tidigare ugglorna, var ju tvungen att leta upp dem, så himla fina allihop!! Förstår att de kan bli en mani...
Kram Lizzan

Catarina C sa...

Urhäftig uggla och ditt lilla hänge ser sött ut! Kram