söndag 4 november 2012

Val!

Jag ligger eller sitter som en strandsatt val på divan bäddsoffan i nedre våningen....så i en hel veckan har jag och Km haft separerat sovrum, trodde verkligen inte att det skulle va på detta viset:O)))

Men samtidigt så har värken lättat en del i foten och jag kan stappla mig fram med en krycka och utan den tjusiga skon som jag fick med mig hem.
Det fungerar faktiskt bättre att trampa ner hälen och gå på utsidan utav foten utan skon, så den använder jag nog bara utomhus!

Och ikväll kunde jag ta mig nerför källartrappen och ta en välbehövlig dusch...och samtidigt sätta på en maskin med tvätt och sen ta mig upp igen:O)))

Så imorgon är tanken att jag ska gå ut åtminstone på tomten och andas lite friskluft! Får nog hjälp utav en snäll dotter och en släkting som kommer och tittar till mig..

Och om det går bra så flyttar jag nog en våning upp till natten och ligger i min säng, för hur det än är så är det inte skönt att ligga i en bäddsoffa för länge:O)

Och så är det ju det! att kommer jag upp en våning då kan jag även ta mig in i syrummet och kanske, kanske sy något litet i veckan, längtar, för det börjar minsann bli rätt så drygt att bara ligga på divanen och ropa på hjälp och äta praliner:O)))

2 kommentarer:

evaj sa...

Jag förstår hur du känner dig,,men tiden läker alla sår heter det ju,,,snart snart är du bra igen,,men krya på dig!!Kramar i massor

Anonym sa...

Hörde av Pia att du hade opererat din fot. De är väl skönt de är över, hoppas din värk släpper nu. Hörs nästa vecka för du kommer väl. Många kramar Marika