måndag 9 januari 2012

Kyrkogård?

Efter helgens arbete så tog jag mig tid att läsa en del bloggar, bla då Lizzans blogg! Där hade hon tagit ett så fint kort på en gammal traktor som stod helt övergiven och nästan begravd i skogen.
Då kom jag på! att här i en intill liggande kommun så finns det en hel mosse eller som folk säger en  hel kyrkogård i skogen för gamla  fordon som tjänat ut.....

http://www.samlaren.org/bilkyrkogard/

Lite roligt att se och läsa om, tyvärr har jag inte varit där själv, men oftast så är det ju så, att det som finns nära är inte riktigt så intressant som det som är längre bort!! Men till sommaren får jag väl försöka åka dit ut och ta en titt!

Nu har jag gjort min förvaring till plattången färdig,den blev som den blev. Tyget fick bestämma och då utvecklade det sig till en "nesse", i en lite lagom storlek, fodrad med grytlappvadd, Loraliepanel och Loralietyger. Båda min plattänger fick plats i den så det var ju bra.
Kanske inte den ultimata förvaringen men den får duga tills jag fått för mig att göra någon ny modell:O))


Och jag har försökt att leka och att inte vara för perfekt, men jag vet att jag har mycket att lära och träna på! Att allt inte behöver vara perfekt utan att man kan duga som man är, men man har gått i den "hårda" skolan, där bäst var bäst!
Men jag får visdomsord utav mitt barnbarn varje gång jag träffar henne....

Tro det eller ej, men nu ska här sys kläder till mig:O))) Ibland kommer dessa anfall över mig och just nu har jag ett sånt, så nu ska jag in bland klädtygerna och rota fram några gamla tyger och försöka leka fram en tröja till mig!

4 kommentarer:

Maja sa...

Det är som en dans på slak lina att vara så noga som man bara kan utan att mista leklystnaden och ha roligt utan att slarva!
Lycka till!
Kram

Lizzan sa...

Tack för den länken, skulle tycka det var häftigt att gå där och kika på de "begravda" bilarna. Har tänkt att jag under mina prommisar med flickorna ska hålla mer utkik i buskar och vrår för jag antar att det finns ett å annat övergivet....
Tack för din kommentar i min blogg oxå ;)
Kram Lizzan

Gudrun sa...

Leker också med klädsömnad just nu...lycka till med din!!
Necessen perfekt och läcker.
Kram Gudrun

Bibbi sa...

Din nya förvaring blev ju jättefin!!
Men oj... vad du trampar på en ond tå hos mig!! Den högen skulle jag också behöva röra om lite i och helst minska betydligt. Inte minst med tanke på att alla mina kläder ligger packade på vinden med texten "Bibbis STORA kläder" och att jag inte riktigt litar på min nya...betydligt mindre storlek. Trots att det fakriskt gått ett par år kan jag inte riktigt se att jag är en 38-40 i storlek idag.
Kram