söndag 15 januari 2012

Söndag kväll!

Helgen snart över, det går snabbt när man har roligt:O)) Lördagen tillbringades i Jönköping hos sonen med familj.. Han hade födelsedag 36år???, fattar inte hur det är möjligt att han är äldre än vad jag är:O???
Där fick jag mig berättat hur fantastiskt badhus det fanns i Skövde. Där hade de varit och badat när barnbarnet spelade innebandyturnering och vann serien, skoj när alla är nöjda.

Det blev inte så mycket klädsömmnad här som jag hade inbillat mig! Hade stora planer på att minskat mitt tyglager med klädtyger, men icke san icke! Får nog lägga ut dom till försäljning om man ska bli av med någonting:O))

Jag startade glad i hågen med att rita av ett mönster på en tröjtunika, mönstret var ifrån Bibbis textil och det fanns flera olika plagg i samma. Tröjmönstret kunde bli allt ifrån klänning till tunika... Det gillas mycket!

Då klippte jag ut till en långtröja i grått trikåtyg som legat till sig en himla massa tid! Var ju även tvungen att provbrodera lite på ena ärmen som det blev lite uppiffat:O)) Tog gammal sytråd i stället för broderitråd, och faktiskt det gick himla bra. Inga trådbrått eller annat trist....


Tråd i en glasburk!


Här har jag startat med endless bågen!

Så här blev broderiet färdigt på ärmen!


Satte dit svart mudd med en liten spets i kanten... Om tröjan är färdig, det vet jag faktiskt inte, kanske broderar jag lite till!:O))
Om som synes, så klippte jag av en lång bit på längden, för inte ville jag ha en långtröja, det blev en lite längre vanlig tröja istället, hi hi..

4 kommentarer:

Wivi sa...

Min dotter är också född 14/1-76 (på Karolinska). Det var -20 grader och masssssor av snö när vi åkte hem från BB.
Kram

Maja sa...

Snygg tröja!
Tänk vad ett litet broderi kan "liva upp".
Ja, det finns ett kul badhus i Skövde;
påstås det;-)
Hälsningar från Badkrukan

Carina sa...

Den blev jättefin !

Bibbi sa...

Det går framåt ser jag!! Snygg blev den också. Det är inte så dumt att få nåt nytt att sätta på sig... det gnager i mitt samvete när jag tänker på mina högar. Men de får göra tjänst som isolering så länge :D

Lite vitt på backen har vi också... men aj så lite.
Kram
Bibbi