söndag 10 april 2011

Dagen i dag!

Dagen i dag är en sån dag som man önskar att det alltid varit, varmt och soligt ute och tro det eller ej nästan 20 grader varmt har vi haft idag. Man kunde vara ute utan jacka, dock fick jag ha strumpor och skor:O))

Lite tid fick tillbringas i trädgården idag, då vi har en rätt så stor tomt som behöver sin omsorg och särkilt nu på våren. Vi hade varit slarviga och inte räfsat upp så mycket utav löven i höstas så det fick man tillbaka nu istället. Men jag brukar säga att maskarna ska ha lite mat de också... Men idag så var jag och vårstädade i rabatterna, klippte bort vissna perenner och faktiskt lite ogräs fanns det redan också! Och så fanns det en hel massa sniglar med sina hus på ryggen, de verkar ha överlevt vintern även dom, 17an också. Nu ska man behöva kämpa med dem i sommar igen!

Det blev även som jag trodde i början på veckan att vitsipporna skulle ta över i slutet utav veckan. Var ute i ett litet skogparti som gränsar till vår tomt för att plocka lite sippor och kolla här...Alla redan ser det ut så här!!  
                                                    Jag kunde inte motstå utan var tvungen att plocka en bukett..Den ska ja ta med mig till kyrkogården imorgon eftersom mamma och pappa alltid har fått årets första vitsippor utav mig när dom levde, så nu blir det på detta viset istället. 

Fick sen för mig att jag skulle testa ett par block utifrån Eva Johanssons kurs, det blev remsblocket och ett utav de andra...Himla roliga var dom att sy! Nu tog jag bara lite resttyger för att kunna ha blocket och titta på om man vill sy vidare sen, lite lättare att komma ihåg när man har det uppsytt istället för på en bild och ett papper!



  

Inga kommentarer: