torsdag 16 juni 2011

Shopping!

Det blev en liten shopping runda idag...Sprang runt i affärer och provade förtvivlat:O)) På Lindex fick jag till slut tag på en svart och vit kjol med en byxa i???:O)) Trodde först att det var en forna detta byxkjol med det visade sig att det var en trikåbyxa fastsydd inuti?? Vet inte om det var ett extra skydd eller det skulle vara mer behagligt att bära när man inte hade taijts eller stumpbyxor? Men jag köpte även ett par vita taijts i en annan affär, så det blev nästan kaka på kaka, men det blir till att prova sig fram!

Efter det så blev det mat och sedan lite snabbt in i en inredningsaffär som skulle lägga ner och hade halva priset i hela affären. Där visste jag sedan tidigare att det fanns fina design tyger och mycket riktigt så blev det ett mörkt blått tyg till bakstycke till min pågående flätquilt och några meter vitt linnetyg....

Det blåa tyget är just tvättat och passa förhoppningsvis till bakstycke!

Jordgubbar och blommor på torget och sedan kvickt till bilen med fem minuters marginal till parkeringstiden gick ut, så fräste vi hem nöjda med vår dag!

1 kommentar:

Maja sa...

Det låter som en lyckad shoppingresa.
Halva priset är ju alltid kul!!!
Kram