lördag 23 juli 2011

5

Dagen idag är en konstig dag, man känner sig lite avtrubbad och trött. Man kan inte tänka sig vilken sjuk konstig person som gjort dessa fruktansvärda attacker i Norge. Man blir så ledsen när man tänker på alla ungdomar och deras anhöriga som ska behöva vara med om detta. Men vilken tur att han åtminstone är tagen! Får man hoppas!

Idag har käre sonen och jag varit i skogen och letat? svamp och blåbär! Vi gick och vi gick och så klart började det regna, men svampen och blåbären lyste med sin frånvaro, på några ställen lyste det till lite gult och där fanns några små gula stackare.Detta var vad vi fick ihop på ett par timmar..


Det räcker väl knappt till en smörgås:O))

Vad det gäller blåbären så var det lika dålig skörd utav dem, knappt bottenskyla i en spann...Det hade kanske funnits bär på buskarna men nu var de helt renrakade, syntes att någon annan varit där före oss och repat med en plockare, likadant var det på alla ställen vi var på!Men det var i alla fall trevligt att komma ut i skogen och känna lukten och lugnet bland träden, jag har nämligen inte varit på någon skogpromenad på många år!
Har nämligen ingen som vill gå med mig och själv vågar jag inte gå!


Nu är min blomquilt färdig, tänkte jag skulle visa några bilder på kvilten och även en bild på själva kviltningen..Det finns inte ett enda blommigt tyg som återkommer i kvilten utan varje ruta är sin egen blomma!


4 kommentarer:

Maja sa...

Din kvilt är så vacker och jag är så glad att Annemarlene svarade och gav dig råd. Jag satt och funderade på kviltning, men kom inte på något bra! Detta ser helt ok ut tycker jag.
Här har vi skogen 5 minuter bort, men jag går heller inte så gärna själv i den. Ta hand om dig!
Kram

Catarina C sa...

Så effektfull din quilt har blivit genom att vända de olika blocken, ståendes och liggandes!

Lappmia sa...

Jag gillar quiltningen, nu har du en fin quilt att ge bort.

Gudrun sa...

En underbar kvilt och så vackert arbete.
Kram Gudrun