lördag 30 juli 2011

Värja sig?????????

Jag har försökt, jag har hållit emot, jag har egentligen inte tiden och jag vet inte om jag egentligen vill???
 Men vad gör man när man är så lättpåverkad som jag är.??...

Hade besök utav dottern och en kär vän till henne som virkade så underbart söta små figurer, kakor, tårtor, djur, stekta ägg och t.om pannkakor skulle det bli:O)))

Och tänk! hon har börjat påverka dottern min till att försöka börja virka och det är ju så med virkning, så som det är med cykling, åka skridskor och simmning, har man en gång lärt sig så kan man öva upp det igen med träning och det ska nu Jenny göra:O)))

Jag fick plocka fram min stora korg med gammalt virkgarn i och det var ju välbehövligt för nu blev det en del kastat men lite blev kvar till att virka utav...och då infall sig suget, suget efter att även jag skulle plocka fram virknålen igen......kanske skulle jag göra några "mormorsrutor" tänkte jag....Om man kikar längst bort till vänster kan man se ett litet "ballarinakex som dottern gjort, jättsött!
Vi fick åka iväg till närliggande garn och tråd affär och där inhandlade jag en svart härva med garn, så nu fick jag även uppleva hur man gjorde när man nysta en härva igen. Nu hittade jag dock inte min garnvinda utan en stolrygg fick duga fint!

Min färdiga mormorsruta!

Okej! då blev även jag biten trots att jag försökte värja mig i det längsta!!!!

3 kommentarer:

annemarlen sa...

hihi... men fint blir det :-))
Kram!

Wivi sa...

Mormorsrutor är så fina och jag blir så sugen men jag vill inte fästa alla trådar som blir vid varje färgbyte.

Wivi sa...

Tack snälla du för länken! Virkade två rutor medan jag tittade.
Kram